Over ons

Atlas Parfums is een online parfumerie op het gebied van parfum, huidverzorgingen cosmetica. Ons doel is u een online winkel aan te bieden waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt profiteren van een ruim assortiment topmerken tegen zeer scherpe prijzen.

Winkelen bij Atlas Parfums biedt u alle zekerheden die u als consument gewend bent en mag verwachten. Zo krijgt u altijd volledige garantie op alle producten en kunt u een product retourneren als het niet voldoet aan uw verwachtingen. Vanzelfsprekend verkopen wij alleen 100% originele merkparfums. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Wat u vandaag bij ons bestelt, heeft u in de meeste gevallen morgen al in huis!

Ons team van enthousiaste en ervaren medewerkers garandeert u bovendien een uitstekende service. Wij streven ernaar ons assortiment parfum en huidverzorgingsproducten voortdurend uit te breiden met nieuwe artikelen. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, dan adviseren wij u een (gratis) account bij ons aan te maken. U ontvangt dan regelmatig een nieuwsbrief met informatie over de nieuwste geuren en aantrekkelijke aanbiedingen op het gebied van parfum, huidverzorging en cosmetica.